Optredens Dilbeek

Een feestdag als De Gordel is natuurlijk niet compleet zonder een streepje muziek. Ontdek hieronder welke veelbelovende optredens je gratis kan bijwonen in Focusgemeente Dilbeek op zondag 1 september.

 

Locatie: Gemeenteplein 1 - 1700 Dilbeek
Toegang: gratis
Uur: 12.00 tot 18.00 u.

 

PROGRAMMA


12.00 - 13.00 u.: Reginald en de bosbeesten

Ondersteund door een kleurrijke vijfkoppige live-band met drum, bas, gitaar, percussie en toetsen laten frontfiguren Amanda en Pieter met ontwapenende energie zelfgeschreven oorwurmen in uiteenlopende stijlen (reggae, rock, folk, dance, ...) van het podium knallen.

 

13.45 - 15.15 u.: Borokov

Borokov is een tienkoppige band met veel blazers, snaren, een basdrum en andere trekzakkerij. Het Brusselse collectief brengt klassiekers uit de Balkan, Joodse klezmer en zo nu en dan een oude wereldhit. Dat ze een publiek als geen ander kunnen opzwepen bewezen ze al met onder meer passages op Pukkelpop, Couleur Café, en de Ancienne Belgique! Trek dus uw beste training aan en laat alle remmen los op de muziek van deze prettig gestoorde balkanbende.

 

16.00 - 17.15 u.: Aaron Blommaert

Eenentwintig jaar is Aaron Blommaert nu. En toch kan hij terugblikken op een indrukwekkend tv- en muziekparcours met tv-rollen in Familie en #LikeMe of het presenteren van het legendarische Tien Om Te Zien en The Voice Kids. In 2023 trok Aaron voor The Masked Singer het pak aan van de mysterieuze tovenaar, en met succes: hij blies iedereen omver met zijn stem en won de wedstrijd. Kort daarna bracht hij ‘Zonde’ uit, zijn eerste single, waarmee hij meteen een heuse zomerhit scoorde.

Samen met zijn band doet Aaron nu wat hij allerliefste doet: zingen en mensen entertainen. Hij wil het publiek honderd procent laten meegenieten van zijn liefde voor muziek. ‘Mijn doel? Ervoor zorgen dat iedereen, van de eerste tot de laatste rij, een fantastische tijd beleeft en zich rot amuseert.’

 

17.30 - 18.00 u.: Theater van A tot Z, anderstaligen koor uit 'Dag vreemde man'

'Dag vreemde man' is een grootse muzikale theaterproductie waarin een koor van anderstalige nieuwkomers uit alle windstreken (denk maar aan Oekraïne, Congo, Roemenië, Palestina, Mexico, Taiwan...) bekende Nederlandstalige liedjes brengt. Ook al hebben ze niet allemaal evenveel podiumervaring, talent hebben ze wel in overvloed, aangezien de deelnemers van deze productie gekozen werden na een auditie waar 160 mensen zich voor hadden ingeschreven. Kortom, een fantastische afsluiter van de muzikale Gordeldag in Dilbeek!