nieuws

Theater A-Z maakt Gordellied!

Ontdek de magie van De Gordel met het nieuwe Gordellied van Theater van A tot Z

De Gordel 2024 belooft opnieuw een feestelijke editie te worden voor jong en oud! Dit jaar hebben we iets heel bijzonders in petto: het bekende gezelschap Theater van A tot Z brengt het Gordellied na 13 jaar terug met een nieuwe creatie die perfect de sfeer van ons evenement weergeeft. Met hun aanstekelijke melodie en meeslepende tekst nemen ze je mee op een muzikale reis door de prachtige Vlaamse Rand.

Theater van A tot Z staat bekend om hun unieke theaterproducties waarin mensen van verschillende leeftijden en achtergronden centraal staan. In hun nieuwste voorstelling 'Dag vreemde man' nemen de acteurs, die elk een andere moedertaal of culturele achtergrond hebben, je mee op een reis door de wereld van de Nederlandstalige muziek én door hun eigen levensverhalen. De combinatie van persoonlijke verhalen en vierstemmig gezongen liedjes zorgt voor een hartverwarmende ervaring. Ontroering en ambiance gegarandeerd!

Het lied is een bewerking van 'Kom wat dichterbij' van Gene Thomas, de videoclip werd opgenomen op verschillende locaties in de Vlaamse Rand zoals De Boesdaalhoeve in Sint-Genesius-Rode, focusgemeente Dilbeek en op het provinciedomein in Huizingen.Theater van A tot Z zal bovendien live te zien zijn tijdens De Gordel op zondag 1 september in zowel Dilbeek als Huizingen. Het wordt weer een onvergetelijke dag vol fietstochten, wandelingen, animatie en optredens.

 

Schrijf je nu gratis in en beleef het allemaal vanop de eerste rij! Mis deze unieke kans niet om samen met ons de Vlaamse Rand te ontdekken, te proeven van heerlijke streekproducten en de optredens en unieke sfeer te beleven.

 

Klik hier om je in te schrijven voor De Gordel 2024!

 

Productie: Peter Schoenaerts Koorleider: Andy Dhondt Tekst: Alain Vande Putte Muziek: Wim Claes en Gene Thomas Arrangement: Chris Carlier Muzikanten: Geert Noppe (toetsen), Pieter Peirsman (gitaar), Arnout Hellofs (drums) en Maarten Van Mieghem (bas) Camera, montage en regie: Bert Huysentruyt


Benieuwd naar het lied? Geniet hier van de volledige videocip op YouTube en laat je alvast onderdompelen in de magie van De Gordel 2024!

Theater A-Z | Gordellied 2024