nieuws

Geniet van een gezellig randprogramma op de sfeerpunten in de Druivenstreek

Gordel je mee op een activiteit vanuit Kamp Kwadraat in Overijse? Dan hebben we een leuk extraatje voor jou. We toveren Kamp Kwadraat om tot een muzikaal paradijs, waar je kan genieten van gezellige optredens. Onderweg zorgen verschillende sfeerpunten voor een sfeervol randprogramma.

Scaletta kids ft. Helle Vanderheyden & Matthew Michel openen het podium op het focuspunt in Overijse om 12.00 u. Tussen 13.15 u. en 14.00 u. is het de beurt aan Loco Kids Disco, waarna Günther Neefs & 3-Band jouw dansbenen van 14.30 u. tot 15.30 u. losgooien. Soulbrothers zorgen voor de perfecte afsluiter in Kamp Kwadraat. Ze brengen vrolijke deuntjes tussen 16.15 u. en 17.30 u. De kleinsten onder ons kunnen genieten van de kinderanimatie (straattheater, schmink, tattoo, Vlaamse volksspelen en springkastelen). 

In de Druivenstreek voorzien we verschillende sfeerpunten waar je op jouw fiets-, loop- of wandeltocht kan genieten van een sfeervol randprogramma. Ontdek hieronder wat je kan verwachten en welke Gordelactiviteit aan welk sfeerpunt passeert.


Sfeerpunt Hoeilaat - Voorplein GC Felix Sohie

Genieten, gezondheid en gezelligheid staan voorop in Hoeilaart. Een lekker ijsje eten met de vrienden, de kinderen die op het springkasteel spelen, relaxen in de strandstoel, een cava of een fris drankje nuttigen, ... Het kan allemaal, zolang je maar even de tijd neemt om te ontspannen. 

Passage van: Fietstochten Druivenstreek 60 en 100 km individueel

 

Sfeerpunt Bertem - Sporthal Verona

Aan sporthal Verona in Bertem kan je gezellig samenzitten voor een drankje en een hapje dat verzorgd wordt door de lokale voetbalclub. Daarnaast kan je je kans wagen aan de interactieve speeltafel, waarbij je waardebonnen kan winnen die je bij de lokale handelaars kan inruilen.

Passage van: Fietstochten Druivenstreek 40 en 60 km individueel

 

Sfeerpunt Tervuren - Evenementenplein

Fiets jij het parcours van 40, 60 of 100 km of loop je liever de Gordel Trail? Kom dan zeker eens langs op het sfeerpunt in Tervuren! Je kan ons vinden op het evenementenplein tussen het administratief centrum De Zevenster en het cultureel centrum De Warandepoort. Op het evenementenplein heten de scouts & gidsen van Tervuren je welkom in hun scoutsdorp, waar je even de benen kan laten rusten en kan genieten van de sfeer en animatie. Zij voorzien jullie van hapjes en drankjes. Om 10.30 u., 11.00 u. en 11.30 u. laten twee Belgische kampioenen hun stunts zien tijdens een freestyle voetbalshow. Vanaf 13.30 u. kan je nog komen genieten van een optreden van Indigo Mango. Met hun funkpopmuziek is het onmogelijk om stil te blijven zitten. Mis dus niets en kom samen met vrienden en familie een dag vol sport en plezier beleven tijdens De Gordel in Tervuren.

Passage van: Fietstochten Druivenstreek 40, 60 en 100 km individueel en Gordel Trail

 

Sfeerpunt Huldenberg - Gemeenteplein

Op het Gemeenteplein van Huldenberg kan je genieten van een verfrissend drankje op het pop-up terras of van een hapje bij één van de Huldenbergse handelaars. Ook de jongste bezoekers worden niet vergeten, zij kunnen zich uitleven op de springkastelen. Fervente fietsers, wandelaars of inwoners die graag de sfeer opsnuiven: iedereen is welkom!

Passage van: Fietstochten Druivenstreek 20, 40, 60 en 100 km individueel, Gordel Gravel, Gordel Trail en Wandeling Druivenstreek 10 km

 

Opgelet, deelnemen aan de sportieve activiteiten in de Druivenstreek kan enkel vanuit Kamp Kwadraat in Overijse. De tochten hierboven aangegeven passeren in de sfeerpunten, maar de start en finish ligt in Kamp Kwadraat. Daardoor is het dus niet mogelijk om in de sfeerpunten ter plaatse te registreren.