nieuws

Zing mee met de hits van Wim Soetaer

Naast sportieve activiteiten laat De Gordel je naar goede gewoonte ook genieten van een gratis muzikaal programma. Beleef een plezante namiddag in Provinciedomein Huizingen met optredens van onder andere Wim Soetaer en Jasper Erkens. De kleinsten onder ons kunnen zich laten onderdompelen in het kindertheater.

Wie op zondag 3 september naar Provinciedomein Huizingen afzakt, kan naast wandelen, fietsen of crossen ook genieten van enkele optredens. Verdeeld over drie podia (rood, geel en oranje) zullen verschillende artiesten het beste van zichzelf geven.

Rockoustix trapt om 12.00 u. het programma op het oranje podium op gang. Verwacht je aan verrassende versies van rockklassiekers en hedendaagse liedjes. Om 13.40 u. weergalmen de aanstekelijke hits van Wim Soetaer over Provinciedomein Huizingen. Met een unieke mix van pop, rock en soul gooit hij jouw dansbenen los. Jasper Erkens sluit het oranje podium af vanaf 15.35 u. De Vlaams-Brabantse singer-songwriter zorgt ongetwijfeld voor een afsluiter van formaat.

Kinderen boven op het gele podium

Studio 90 bijt om 13.00 u. de spits af op het gele podium. Van K3 over Samson en Marie tot Plop of #LikeMe, deze band speelt de beste kinderhits om jouw kleine kapoen te entertainen. Om 14.30 u. komt de Scaletta Kids Zomershow naar Huizingen. Samen met Helle en Matthew bouwen ze een feestje vol meezingers. Moedertaal sluit om 16.30 u. het gele podium af met een optreden vol liefde voor Nederlandstalige muziek.

Kindertheater

Naast het muzikale geweld op het oranje en gele podium is er ook Kindertheater Stan Stempels op het rode podium. Stan is postbode, maar zijn fiets is kapot. Wie helpt hem om tijdig alle kaartjes en brieven in de juiste brievenbussen te steken? Kindertheater Stan Stempels is er voor kinderen tussen drie en acht jaar. Sluit aan bij één van de 30 minuten durende shows (12.15 u.; 13.45 u.; 15.50 u.).