nieuws

De Gordelcol als extraatje tijdens jouw fietstocht vanuit Huizingen

Als trouwe Gordelaar heb jij je favoriete fietstocht intussen misschien al uitgekozen? Wie vanuit Provinciedomein Huizingen vertrekt krijgt op zondag 4 september, indien gewenst, een leuk extraatje voorgeschoteld. Onmiddellijk na de start van de recreatieve tochten van 24, 43 en 64 km kan je kiezen of je de Gordelcol wilt beklimmen!

Meteen bij het begin van je tocht zal je moeten kiezen: wel of geen Gordelcol voor jou? Wat is dat nu precies, die Gordelcol? De klim zelf is 1,9 km lang, overbrugt een hoogteverschil van 80 m en brengt je naar het hoogste punt van Provinciedomein Huizingen. Wie voor de Gordelcol kiest zal in totaal een korte, extra lus van ongeveer 5 km fietsen alvorens in te pikken op de route die je meeneemt voor je fietstocht naar keuze. De extra inspanning blijft niet onbeloond, op de top krijg je namelijk een gratis drinkfles.

Geen zin in de Gordelcol? Geen probleem. Volg de bewegwijzering vlak na de start en sla die eerste klimmende meters zonder verpinken over. Je pikt meteen in op de oorspronkelijke route en begint aan je rit door de Vlaamse Rand.

Gordelcol of niet, op zondag 4 september is een sportieve en leuke dag gegarandeerd!