nieuws

Oude Lambiek als verfrissend proevertje onderweg

Tijdens De Gordel op zondag 4 september kunnen fietsers vanuit Huizingen onderweg een lokale specialiteit ontdekken. Gordelaars die één van de drie tochten (24, 43 of 62 Km) vanuit het provinciedomein kiezen, krijgen tijdens hun tocht enkele proevertjes streekproducten aangeboden, waaronder een verfrissende Oude Lambiek.

Voor wie op zondag 4 september 24, 43 of 62 km fietst vanuit Provinciedomein Huizingen, wordt onderweg in de watten gelegd met enkele proevertjes, waaronder ook een heerlijke Oude Lambiek. Dat bier wordt lokaal gebrouwen in Brouwerij Oud Beersel, één van de authentieke lambiekbrouwerijen uit België. De brouwerij is gekend voor haar infused lambieken, haar bierhuis en nog heel wat andere innovatieve producten.

De Oude Lambiek Oud Beersel wordt enkel in de koudere maanden van het jaar gebrouwen. Het bier komt dankzij de specifieke microflora op een natuurlijke manier spontaan tot gisting en rijpt tot 3 jaar in houten vaten. De Oude Lambiek Oud Beersel is een licht zurig bier dat een verfrissende dorstlesser is op warme dagen.

 

Copyright foto: © Brouwerij Oud Beersel