nieuws

Fiets over ringweg van Brussels Airport!

De Gordel 2021 zit boordevol verrassingen. Het hoogtepunt van wat een topeditie belooft te worden, volgt misschien wel op zondag 5 september. Die dag fiets je over de ringweg van de luchthaven van Zaventem. Een unicum, want die plek is normaal niet toegankelijk voor fietsers. Een bijkomende eyecatcher om u tegen te zeggen! Fiets jij op de gordelzondag mee langs de imposante vliegtuigen?

Wie graag deelneemt aan de tocht begeeft zich op zondag 5 september naar GC de Kam in Wezembeek-Oppem. De afstand van het parcours bedraagt op die dag 56 in plaats van 50 km tijdens de rest van de week en starten kan tussen 8.00 en 13.00u. Je leert onderweg niet alleen de ringweg van de luchthaven van Zaventem kennen, maar alles wat de gemeenten ten noordoosten van Brussel te bieden hebben. 

Voor de mensen die houden van een nog langere fietstocht, ook de Gordelklassieker van 100 km maakt op zondag 5 september een ommetje langs de ringweg van Brussels Airport. Zin in gekregen? Surf snel naar onze website, schrijf je in en hopelijk mogen we jou op de eerste zondag van september in de groene Vlaamse Rand verwelkomen!