nieuws

Wandel naar hartenlust tijdens De Gordel

De Gordel is terug! Van zaterdag 28 augustus tot en met zondag 5 september staat er opnieuw een hele gordelweek op het programma. Wandelen en fietsen in de groene Vlaamse Rand, daar draait het evenement om. Wandelaars kunnen negen dagen lang hun sportieve hart ophalen, want ze hebben de keuze tussen maar liefst twaalf verschillende wandelingen.

Dit jaar vertrekken de wandelingen in Gordeltrefpunt Huizingen, focusgemeente Sint-Pieters-Leeuw of aan één van de gemeenschapscentra die de Gordel verwelkomen. Iedere wandelaar vindt wel een route en afstand op zijn of haar maat: liefhebbers van kunst en erfgoed, van cultuur, van natuur… Met een wandelzoektocht, een vertelwandeling én een gezinswandeling hebben we ook wandelingen voorzien op maat van kinderen en jonge gezinnen. Kortom, iedereen is welkom om mee te gordelen.

Elke deelnemer dient zich vooraf op onze website in te schrijven of ter plaatse via een QR-code te registreren. Zo ben je onderweg verzekerd en maak je kans op leuke prijzen. In ruil voor jouw deelname planten we opnieuw bomen, waardoor de Vlaamse Rand er volgend jaar dankzij jou nog groener zal uitzien. Gordel mee en eindig de zomer in stijl.

Klik hier om te zien waar en wanneer jij erbij kan zijn!