Animatie Huizingen

Jaarlijks heeft De Gordel ook heel wat leuke animatie in petto om een onvergetelijke dag met het hele gezin te beleven. Ontdek hieronder wat het animatieprogramma van Provinciedomein Huizingen op zondag 3 september te bieden heeft.


  • Locatie: Henry Torleylaan 100 - 1654 Beersel
  • Toegang en deelname: gratis
  • Leeftijd: kinderen tot 12 jaar 
  • Uur: 11.30 tot 17.00 u.

L'Équipe Magique: Dierenhoekje
Ken jij het Brabants trekpaard al? Ontdek het icoon van Vlaams-Brabant en neem een hap eetbare paardenmest of kruip in de huid van het Brabants trekpaard. Je kan ook zelf eetbare dieren bouwen en nog veel meer.


L'Équipe Magique: Wat een Straffe Streek! Groenten- en fruitfestijn
Ontdek het smaaklabo en brouw je eigen drankje met druivensap, besjes, droogijs en meer. Maak een portie frietamines met appelfrietjes of ontdek de typisch Vlaams-Brabantse groenten witloof, asperges en spruitjes in chocoladevariant.


L'Équipe Magique: Gravelzone
Vlaams-Brabant is het walhalla voor de gravelliefhebber. Ontdek alle mogelijkheden van het gravellen en maak zelf eetbare gravel of een eetbare wielrenner. Ga de uitdaging aan en maak een zo groot mogelijke moddervlek op mama of papa. Mag het nog wat sportiever? Ontdek de telekoersmachine en win leuke prijzen.


L'Équipe Magique: Schmink- en smaakspektakel
Ga voor een knotsgek kapsel, laat je schminken of waag je aan een tongtattoo. Ontdek alle smaken in de smaakbellenarena of kom je verfrissen in onze splinternieuwe smaakdouche.


Babydorp
Hier vind je een plek om rustig borstvoeding te geven of je baby te verzorgen. Kinderen kunnen rustig spelen in de keukentjes.


Open circuspiste
Ontdek de leukste circusmaterialen en ga zelf aan de slag. Ervaren lesgevers leren je verschillende circustechnieken aan.


Volksspelen
Heb je zin om oude Vlaamse volksspelen opnieuw te ontdekken? Kom alles te weten over de sjoelbak, de rekkertrekker, het kazenspel en nog veel meer. Ervaren begeleiders helpen je op weg.


Gezinssport Vlaanderen
Ook Gezinssport Vlaanderen voorziet een leuk animatieprogramma. Leef je uit met kubb & mölkky of laat jouw kleine held klauterparcours 'Jumpy' ontdekken.


Voor de grote en de kleine honger kan je terecht bij een van onze foodtrucks. Geniet van frieten, hamburgers, Italiaanse pizza’s, Aziatische streetfood, wafels, ijsjes en meer. Dorst gekregen van al dat lekkers? Kom zeker eens langs bij onze drankstand.