Animatie Dilbeek

Jaarlijks heeft De Gordel ook heel wat leuke animatie in pettso om een onvergetelijke dag met het hele gezin te beleven. Ontdek hieronder wat het animatieprogramma van Focusgemeente Dilbeek op zondag 1 september te bieden heeft.

 

Locatie: Gemeenteplein 1 - 1700 Dilbeek
Toegang en deelname: gratis
Leeftijd: kinderen tot 12 jaar
Uur: volledige dag

 

ACTIVITEITEN:


ZEEPKISTEN

Heb jij er ooit van gedroomd om als échte racepiloot van een megagrote schans te racen? En dat met je eigen gemaakte zeepkist! Tover onze Creatools om tot een heuse snelheidsmachine en versla elke tegenstander. Kriebel in de buik verzekerd! Geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar, ook voor mama en papa en elke andere snelheidsduivel. Wij voorzien de racebaan en alle toeters en bellen. Jij voorziet de racers en enthousiastelingen en samen gaan we voor een dag vol leute en kriebels in de buik.

 

KLIM- & KLAUTERPARCOURS MET GROTE BALLEN

De Playmate is een imposante speelsculptuur van 6x6m. Gebouwd uit stuiterballen en haakwerk, is hij een garantie voor uren speelplezier.

 

WK LOOPFIETSEN

Een manche van het WK Loopfietsen is een spannend en vrolijk evenement voor peuters en kleuters (1,5 tot 3 jaar), waarbij de allerkleinsten op hun loopfietsen een parcours afleggen. Deelnemen aan het WK Loopfietsen is voor veel gezinnen een hoogtepunt van de zomer, waarbij kinderen spelenderwijs kennismaken met de sport en ouders genieten van de enthousiaste prestaties van hun kleintjes.

 

MALLEMOLEN XL

De Mallemolen XL is een unieke en ecovriendelijke draaimolen die kinderen en volwassenen een onvergetelijke ervaring biedt. In deze bijzondere carrousel draven tien wilde dieren en hun berijders vrolijk rond op een prachtig vervaardigde houten savanne. Wat deze draaimolen echt speciaal maakt, is dat de aandrijving volledig afhankelijk is van de spierkracht en het enthousiasme van ouders, grootouders, grote broers of zussen. Dit maakt de Mallemolen XL volledig energieneutraal.

 

MOBIELE PETANQUEPLEINEN

Altijd al een potje jeu de boules willen spelen, maar geen zin in het gedoe met grind, zand of stenen? Dan zijn onze mobiele pétanquebanen precies wat je zoekt! Deze banen brengen de gezellige sfeer van pétanque naar elke locatie, dankzij een handige mat van kunstgras en een prachtig houten frame. De bijpassende decoratie zorgt voor een stijlvolle en speelse ambiance.


POP-UP KOERSCAFÉ

Het kleinste & meest mobiele retro-koerscafé ter wereld, inclusief darts, biljart, nageltje klop en meer voor events & teambuilding. Wie wordt kampioen van de caféspelen?


RADIO MANO (13-17u)

Kartje Kilo brengt Radio Mano Sport in de ether, live en rechtstreeks! Martial en Noël zien in elke publieke beweging genoeg aanleiding om met Radio Mano Sport tot live sportverslaggeving over te gaan. De krakende vinylplaten, jingles en zélfs de reclameboodschappen maken het Radio Mano Sport live radioprogramma helemaal compleet.

 

 FIETSEN OP ROLLEN

Voor wie op zoek is naar een actieve en spannende attractie, biedt fietsen op rollen de perfecte oplossing. Terwijl prestaties in real-time worden bijgehouden en weergegeven, strijden 4 renners in een digitale race tegen elkaar op rollen om als eerste over de finish te komen. Geschikt voor alle leeftijden!

 

SPRINGKASTEEL

Durf jij de ridders te verslaan? Stap binnen in een wereld van middeleeuwse avonturen met de indrukwekkende Kasteel Hindernisbaan van Attraxi Verhuur. Deze 19 meter lange hindernisbaan is perfect voor zowel kinderen als volwassenen en biedt een onvergetelijke ervaring vol actie en plezier.

 

LEUKE LOOPFIETSEN

Meer info binnenkort.

 

VLAAMSE VOLKSSPELEN

Meer info binnenkort.


MOBIELE FANFARE 'GOE BEZIG'

Meer info binnenkort.


LACHSPIEGELS

Meer info binnenkort.