Huizingen

HUIZINGEN | Fietstocht 20 km

Ook vanuit trefpuntgemeente Huizingen kan je een leuke fietstocht afhaspelen met de mooiste plekjes van Beersel, Sint-Pieters-Leeuw en Halle. Rij langs Brouwerij Oud Beersel en proef de speciaal voor dit evenement gebrouwen Gordelgeuze. Ook de VRT-zendmast en het Kasteel van Beersel zijn meer dan de moeite waard onderweg.

HUIZINGEN | Fietstocht 40 km

Deze middellange lus start opnieuw aan het Provinciedomein in Huizingen en doet naast Beersel, Sint-Pieters-Leeuw en Halle ook Dilbeek en Lennik aan. Houd halt bij de Brouwerij van Oud Beersel en geniet van de Gordelgeuze. Naast de VRT-zendmast en het Kasteel van Beersel passeer je het prachtige Kasteel van Gaasbeek. Vergeet niet goed rond te kijken in de mooie Pedevallei.

HUIZINGEN | Fietstocht 60 km

Hoe langer de tocht, hoe meer verrassingen onderweg. De langste lus bevat zowat alles wat je moet hebben. De Brouwerij van Oud Beersel met de heerlijke Gordelgeuze, de VRT-zendmast, het Kasteel van Beersel, het Kasteel van Gaasbeek, het Kasteel van Viron… De streek en het trainingsparcours van Remco Evenepoel zal geen geheimen meer voor je hebben.

Start: Van 28 augustus tot en met 4 september: vrije start, 5 september: start tussen 9.00 en 15.00 uur
Locatie: Parking Provinciedomein Huizingen, Henry Torleylaan 100, 1654 Beersel

Inschrijven